Delta i Sveroks undersökning om Uppförandekod för Airsoft

Sverok håller (enligt tidigare nyhet) på att ta fram en uppförandekod för airsoft.

En referensgrupp bestående redan nu av airsoftspelare, föreningar, butiker och andra organisationer. Dessa har nyligen fått en länk till ett frågeformulär.

Men Sverok hade inget emot att Airsoft.nu delade länken till första formuläret så att alla som inte anmälde sitt intresse att ingå i referensgruppen också kan delta.

Det är säkert möjligt att de som inte är med i referensgruppen initialt men svarar på första formuläret blir med i referensgruppen och får besvara efterföljande formulär framöver. Dock är det också möjligt att besvara enkäten anonymt.

Spelhobbyförbundet Sverok har fått i uppdrag att ta fram en uppförandekod för airsoft och för att ta reda på vad som behöver finnas med i koden för att den ska blir relevant och användbar för alla som utövar airsoft tar vi hjälp av en referensgrupp. Referensgruppen består av privatpersoner (utövare), föreningar, försäljare och andra organisationer.

Ni som deltar i referensgruppen kommer få svara på några frågor nedan och vi kommer sedan följa upp med ytterligare frågor.

Vi tackar för att ni tar er tid och deltar!

Första enkäten: https://forms.gle/nWf7dVWhVBDXdJZc7