Träffa Klockar vid Ghost Recon Breakpoint Launch i Göteborg

På torsdagskvällen är det lanseringsfest för spelet Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint som lanseras på fredag. Det är lanseringsfest parallellt på fyra orter i Sverige (Stockholm, Malmö, Jönköping och Göteborg).

Airsoftprofilen (Björn) Klockar är inbjuden av Ubisoft för att närvara vid lanseringsfesten i Göteborg och föreställa karaktären Nomad. Det innebär att om du tänker besöka evenemanget i Göteborg kommer du träffa honom. Så utöver att diskutera spelet så kan besökare exempelvis också diskutera airsoft då han kommer ha med sig airsoftvapen dit.

Det är möjligt att det är airsoftprofiler vid de andra lanseringsfesterna också men det är Klockar som undertecknad känner till, som är där på uppdrag av Ubisoft.

Ubisoft och 5.11 Tactical har sedan tidigare ett samarbete som bland annat innebär att karaktärerna i spelet använder kläder och taktisk utrustning därifrån.

Klockar kommer bära kläder och taktisk utrustning som är sponsrade av den auktoriserade 5.11-butiken Tacticalstore.

Läs mer om lanseringsfesterna: https://www.facebook.com/events/1139035736291292/

För några dagar sedan skickade 5.11 ett pressmeddelande som innehöll videon ”The 5.11 Ghost Recon: Breakpoint Challenge” som visar verklighet i jämförelse med spelet.

Video från 5.11

Även om denna nyhet inte är helt relevant med airsoft så är målgruppen till stor del densamma, då många airsoftspelare också gillar spelet.