Evike.com och Cybergun på SHOT Show 2020

Vid SHOT Show 2020 delade Evike/EMG och Cybergun montrar. Det visade sig att de båda företagen ingått ett samarbete som innebär att Evike från och med nyligen är ansvariga för Cybergun på den amerikanska marknaden.

På mässan hade de en stor monter med alla Evikes kommande produkter (inklusive några samarbetspartners) och en mindre monter i en annan hall för Spartan Military & Law Enforcement. Personen vi pratade med där som berättade om samarbetet företagen emellan var på grund av kostnaden för monterytorna tveksam till att ha två montrar nästa år.

I videon nedan visar en representant från Evike vilka produkter de avser lansera 2020 och även kort om Cybergun-lanseringar.

På IWA 2020 kommer Cybergun visa upp fler kommande produkter i sin stora monter där.