Airsoftbutik avser börsnoteras!

Genrebild.

Airsoft.nu kan idag avslöja att en stor och lönsam återförsäljare av airsoftprodukter i Sverige har för avsikt att framöver börsnoteras. Troligtvis i listan First North Stockholm.

April! April!

Det innebär att alla som vill och har lite pengar över kommer kunna bli delägare i återförsäljaren.

Airsoft.nu har (via undertecknad) fått tillåtelse att återhållsamt hinta informationen om att en börsnotering avses ske, men får ännu inte avslöja mera detaljerade detaljer som i detta skede kan avslöja vilket företag det rör sig om. Syftet är att de som tycker detta låter intressant, redan nu ska ha möjlighet att börja spara pengar inför börsnoteringen.

– Globalt omsätter airsoftindustrin miljarder och att vara återförsäljare av airsoft är tämligen lönsamt, säger en anonym företrädare från återförsäljaren som avser börsnoteras.

Personen tillägger att: – Marknaden sett flera framgångssagor på butiksmarknaden runt om i Världen och inte minst i Sverige, där dessa är en av dem.

Mer än så får undertecknad i dagsläget inte avslöja, men framöver kommer mer information och då officiellt från företaget själva, men återpublicerad här på Airsoft.nu.

De som är intresserade och vill veta mer om vad en börsnotering innebär kan med fördel kolla in videon nedan.

Video från Nordnet som visar vad en börsintroduktion är och hur det går till.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.