Resultatet i välgörenhetsspelet ”Op. Bad Bunny”

Johan från ST.A.R.S har skickat in information om hur det gick i välgörenhetsspelet ”Op. Bad Bunny” i måndags (13/4) vid Räddningsskolan Rosersberg.

Totalt samlades det in 8050 kr till Radiohjälpen och dess insamling för coronapandemin.

Först och främst vill jag tacka alla som kom ut och spelade med oss igår trots det allmänt riskabla läget i Sverige och Världen. Vi gjorde allt vi kunde för att genomföra spelet så säkert som möjligt och jag hoppas verkligen att ni alla är och fortsätter hålla er friska.

Jag vill också tacka våra sponsorer för att ni hjälper till att göra vår hobby lite roligare. Tack till Svenska Innebandyligan, Beardshop, Röda Stjärnan och Stars Tactical för att ni trodde på vår idé.

Vill även säga grattis till Axel och Ida som vann granater som sponsrats av SIL, grattis till Tamas och Ayo som vann varsitt skägg-kitt som sponsrats av Beardshop och grattis till Rickard som vann 2 biobiljetter som sponsrats av SIL.

Vi har även gått igenom alla pengar som kom in från anmälningsavgifter och annat som såldes till förmån för Radiohjälpens insamling för riskgrupper i pandemi och totalt samlades det in 8050kr som skickats till Radihjälpen. Mer info om vad pengarna går till finns här: https://www.radiohjalpen.se/nyheter/insamling-coronapandemin