Utvecklingsgrupp för nya AirsoftSverige

AirsoftSverige har startat en utvecklingsgrupp med uppdraget att ta fram en ny plattform för sidan.

För några veckor sedan slutade ASS-forumet (AirSoftSverige.com) fungera och det berodde på en serverkrasch. Senaste backupen är från januari 2019.

Enligt deras pressmeddelande håller de just nu på att reda ut databasen och har för avsikt att framöver starta igång forumet igen så som det var vid januari 2019.

Vad som händer i utvecklingsgruppen låter pressmeddelandet vara osagt för att de ska få arbeta i lugn och ro för att få fram en ny bra plattform.

Hej!

Då har vi lite nyheter!

För några veckor sedan så raderades vår server där vårt forum hostades och allt försvann.
Det fanns ingen ordentlig backup gjord och vår hostingservice hade inget sparat som kunde hjälpa oss.

Vi grävde en del och hittade en äldre version av forumet.
Från Januari 2019.
Den databasen tog vi nu tag i och håller på att reda ut så att vi kan sparka igång forumet i den form den höll runt 2019. Med en del förbättringar samtidigt.

Det har startats en utvecklingsgrupp för en ny plattform som under 2020 kommer att arbeta med att lansera någon form av AirsoftSverige.com

Vad som händer där låter vi tillsvidare vara osagt så att arbetsgruppen kan arbeta i lugn och ro med att få fram en ny bra plattform.

Källa: https://www.facebook.com/Airsoftsverigecom/posts/3421266457891539

Undertecknad spekulerar i att det handlar om en plattform som utöver diskussionsforum troligtvis bland annat kommer innehålla såväl evenemangslistning med spelanmälan som ett bra airsoftbörsen (köp- & sälj).

Förhoppningsvis blir drömmen om ”ASS V7” äntligen verklighet, för de som varit med länge och minns deras visioner.

När AirsoftSverige-forumet nyligen försvann startade eller tillkännagavs flera projekt för bland annat evenemangslistning och spelanmälan. Mer om dessa i framtida nyheter, närmare lanseringar.