AirsoftSverige-forumet online igen

Sedan en tid tillbaka finns AirsoftSverige-forumet online igen.

De senaste inläggen är från januari 2019 (senaste fungerande backupen) och några kategorier har blivit rensade. De ansvariga håller därför sannolikt på att förbereda forumet igen så att det är redo för airsoftsäsongen 2021 (när den väl sätter igång på allvar…).

Du når forumet genom att ange .org istället för .com, det vill säga www.airsoftsverige.org istället för www.airsoftsverige.com

Uppdaterat:

Sedan denna nyhet blev publicerad och besökare vällde in har de ansvariga skrivit följande i forumet:

Hej allihop!

Som synes är forumet uppe igen i en uppgraderad, något ommöblerad och kraftigt rensad version. Dock var det inte riktigt meningen att folk skulle hitta hit redan nu så ni får ursäkta röran. 🙂 Vi ligger för närvarande på airsoftsverige.org som pekar på en utvecklingsserver där vi under de senaste månaderna har jobbat med att återställa och konvertera den nyaste databasbackuppen som fanns att finna efter kraschen, den var från januari 2019, så att vi kunde få en bra nystart med en stabil och framtidssäker plattform istället för det lappade och lagade, utdaterade härke vi levde med innan kraschen.

De tekniska bitarna är hyggligt på plats, vi väntar egentligen bara på att airsoftsverige.com ska bli klart med att föras över till oss, men det finns fortfarande en hel del att fixa med innan forumet kan betraktas att som skarpt och i produktion. Alla regler och guider måste ses över och flera nya behöver skrivas, döda länkar måste hittas och lagas, behörigheter och rutiner måste gås igenom och justeras, osv.

AirsoftBörsen görs om från grunden med helt nya förfaranden och regler, till att börja med, för att så småningom fasas över till en egen plattform. Under tiden vi ställer första steget i ordning så kommer AirsoftBörsen att vara stängd, det hoppas jag att ni kan ha överseende med. Det var som sagt inte meningen att folk skulle hitta hit redan nu och vi har i princip ingen crew. Vi som är här behöver fokusera på att utveckla och bygga färdigt.

Så, hjärtligt välkomna, ni som har hittat hit. Vi står upp till knäna i byggdamm så var försiktiga med var ni sätter fötterna, var snälla och trevliga mot varandra och ha tålamod medan vi fixar klart.

MvH

Teamet