Tjänsteuniform till produkttestarna

Två månader senare…

Flera av er besökare har undrat hur det går med de utlovade recensionerna som jag skrev om i juni när jag berättade att vi numera har två stycken team av produkttestare, ett i Västerås och ett i Halmstad.

Jag och Senchoo (verksamhetsansvarig i Halmstad) ville att båda grupperna produkttestare skulle se identiska ut och därför satte jag igång ett arbete att försöka fixa enhetliga tjänstekläder. Airsoft.nu är ju som bekant ett hobbyprojekt och som inte har några intäkter alls så att allt arbete sker helt ideellt och vill vi köpa in något görs det med hjälp av egna pengar, detta begränsar verksamheten en del.

Eftersom att videorecensionerna (i vår Youtubekanal) i huvudsak kommer att vara på engelska och därmed nå hela världen så passar ju M90-byxor väldigt bra eftersom att dessa förknippas med Sverige och till dessa byxor olivgröna t-shirtar med Airsoft.nu-tryck på. Runt M90-byxorna har de olivgröna bälten (45 mm) med svart bältesspänne. Skor eller kängor får respektive produkttestare hålla med själv.

Airsoft.nu-logotypen gör sig bra i både vit färg och gul färg på t-shirtarna. Dom i Halmstad föredrog vit text och dom i Västerås föredrog gul text men det blev vit text tillslut.

Eftersom att vi inte har någon budget för inköp av material eller materiel så har butikerna Active Life Equipment, Armyshopen, Batalj, Miltac och Röda Stjärnans Militaria hjälpt oss att förverkligat visionen om att ha enhetliga Tjänstekläder! Vi är naturligtvis enormt tacksamma och glada för det dessa återförsäljare har hjälpt oss med.

Eftersom att vi vill att Airsoft.nu ska vara och förbli en oberoende aktör innehåller inte kläderna någon synlig logotyp mer än vår egen.

Men hur som helst så kan vi äntligen sätta igång och beta av högen med produkter att testa 🙂

När det gäller webbdesignen av Airsoft.nu så jobbar vi på en ny grafisk profil, då webbsiten sedan länge växt ur nuvarande design.

/Daniel

Diskutera gärna följande på Airsoftsverige:

Tycker du att Airsoft.nu’s videorecensioner ska vara på Svenska eller Engelska?

1. Om Vi pratar på engelska (med tillval av svensk undertext) förstår mer eller mindre hela världen genom att lyssna.

2. Om Vi pratar på svenska (med tillval av engelsk undertext) förstår mer eller mindre hela världen genom att läsa.

http://www.airsoftsverige.com/V6/viewtopic.php?f=2&p=1172643

 Röda Stjärnans Militaria  Active Life Equipment  Batalj
Miltac Armyshopen