Alla hjärtans dag-tävling med Cabom

Nu har Airsoft.nu en Alla hjärtans dag-tävling i samarbete med återförsäljaren Cabom. Tag chansen att vinna en G36C inklusive batteri och kulor eller bara kulor. Har inte du behov av airsoftvapnet eller kulorna så har säkert din käresta det eller någon annan du håller kär! ❤

Vinster

1:a pris: Heckler & Koch G36C Sportsline Value Pack

G36:a med suverän prestanda för seriöst spel både inomhus och utomhus. Heckler & Koch G36C går bra direkt ur kartong och utgångshastigheten är ca 125m/s. Modellen är tillverkad med komponenter från Jing Gong som är kända för hög kvalitet.
Kolven är tillverkad i slagtålig komposit. Pipa, flamdämpare och gearbox (v3) är gjorda i metall. Kolven går att vika, vilket reducerar vapnens längd med 24cm.
Vapnet är tillverkat under licens från Heckler & Koch som ställer höga krav på kvalitetskontroll och finish.
Levereras komplett med laddare, 8,4V batteri samt ca 1700 st 0,20 kulor.

Läs mer om produkten

2:a-3:e pris: King Arms Platinum 5000 0,20g

Firstgrade-kulor speciellt framtagna för precisionsvapen med hög utgångshastighet. Kulorna är polerade och extremt jämna (+/- 0,01mm).
Utgångshastigheten blir lägre med ökad kulvikt. En tung kula har i regel stabilare kulbana och ger ofta mycket bättre precision än en lätt. Tunga kulor behåller sin rörelseenergi längre och kan även resulterar i ökad räckvidd. Den är också mindre känslig för vind.

Läs mer om produkten

Information om tävlingen

Tävlingen pågår mellan 14/2 00:00 till 19/2 23:59 och vinnaren kommer att presenteras här i vår blogg och på vår Facebooksida när vi har fått kontakt med alla vinnare.

Regler

Juryn som består av Airsoft.nu kommer att gå igenom alla tävlingssvar och av alla som har svarat rätt kommer de tre som har gissat närmast det antal airsoftkulor att utses till vinnare. Juryns beslut går inte att överklagas.

För att vara med och tävla måste du vara 18 år eller äldre och bosatt i Sverige. Om du vinner kommer vi att kontakta dig via den uppgivna e-postadressen och begära in adressuppgifter, mobilnr (för eventuell sms-avi) samt personnummer (om vinsten är ett airsoftvapen).

Att namn, adress och personnumret överensstämmer för vinnaren av airsoftvapnet kommer att kontrolleras på Ratsit.se. Visar det sig att de uppgifter vinnaren av airsoftvapnet har uppgivit är felaktiga (framför allt verifieringen att vinnaren är 18 år eller äldre) har Airsoft.nu rätt att diskvalificera vinnaren och airsoftvapnet går till den med efterföljande mest rätt.

När vi har fått kontakt med alla vinnarna kommer dessa att offentliggöras och därefter kommer Cabom att skicka ut respektive vinst. Har vi inte fått in vinnarens uppgifter inom två veckor från då vinnare kontaktas kommer ny vinnare att utses och kontaktas. Om flera gissar exakt rätt så kommer en ny liknande utslagsfråga att komma för dem.

Tävla här!

Utslagsfråga

Det är inte choklad- och mintkulor i hjärtat ovan utan det är airsoftkulor. Hur många kulor tror du finns det i detta hjärta? Det är inte choklad- och mintkulor i hjärtat ovan utan det är airsoftkulor. Hur många kulor tror du finns det i detta hjärta?

Det är inte choklad- och mintkulor i hjärtat ovan utan det är airsoftkulor. Hur många kulor tror du finns det i detta hjärta?

Tävlingsformulär

Tävlingen är nu över!

Det var fler än förväntat som tävlade och Airsoft.nu och Cabom tackar alla som deltog!

Antalet airsoftkulor i hjärtformen var 674 stycken (55 vita och 619 bruna).

Ingen gissade rätt men däremot gissade flera väldigt nära. Intervallet ni deltagande gissade mellan var från 55 till 438591.

1:a pris: Viktor Löwendahl, Örebro (gissade 672 kulor)

2:a pris: Tim Ångström, Norrköping (gissade 666 kulor)
3:e pris: Mattias Emmoth, Hyltebruk (gissade 684 kulor)

Grattis säger vi till vinnarna!!!