Midsommartävling med Röda Stjärnans Militaria

Uppdaterat: 2012-07-10

Efter svåra beslut har tre stycken vinnare blivit utsedda. Totalt deltog 153 personer i tävlingen. Airsoft.nu och Röda Stjärnans Militaria tackar för allt deltagande.

1:a pris Pontus Gustafsson, Strängnäs
2:a pris Christoffer Erling, Söderhamn
3:e pris Rickard Nilsson, Södertälje

Nu under midsommarveckan 18-24 juni pågår Airsoft.nu’s midsommartävling tillsammans med Röda Stjärnans Militaria för att fira midsommar!

Glad Midsommar!

Vinster

1a pris

STEN (AEG, AGM 058) värd 1999 kr.

Läs mer om produkten

2a pris

Ett presentkort hos Röda Stjärnan värt 500 kr.

3e pris

Ett presentkort hos Röda Stjärnan värt 100 kr.

Information om Tävlingen

Tävlingen under midsommarveckan 2012 pågår mellan måndag 18:e juni kl 23:15 till 24:e juni kl 23:59. Vinnarna kommer att kontaktas och presenteras här och på Facebook ca 1-2 veckor efter att tävlingens sista dag är passerad.

Regler

Juryn som består av Airsoft.nu kommer att gå igenom alla tävlingssvar och av alla som svarat rätt utse tre vinnare. Juryns beslut kan inte överklagas.

För att vara med och tävla måste du vara 18 år eller äldre och bosatt i Sverige. Om du vinner kommer vi att kontakta dig på den uppgivna e-postadressen och begära in adressuppgifter, mobilnr (för eventuell sms-avi) samt personnummer (om vinsten är ett airsoftvapen).

Att namn, adress och personnumret överensstämmer för vinnaren av airsoftvapnen kommer att kontrolleras på Ratsit.se. Visar det sig att de uppgifter vinnaren av airsoftvapnet har uppgivit är felaktiga (framför allt verifieringen att vinnaren är 18 år eller äldre) har Airsoft.nu rätt att diskvalificera vinnaren och vinsten går till den med efterföljande enligt oss bäst motivering.

När vi har fått kontakt med alla vinnarna kommer uppgifterna att skickas till Röda Stjärnans Militaria så att de kan skicka ut respektive vinst.
Har vi inte fått vinnares uppgifter inom två veckor kommer ny vinnare att utses och kontaktas.

Reglerna kan under tävlingens gång ändras och kompletteras om vi ser någon form av missbruk i tävlandet.

Tävla här

Nu är tävlingen över och vi kommer gå igenom alla svar. Tack alla som deltog!