Tillbaka från semestern-tävling med Cybairgun

Så här lagom till att de flesta har kommit tillbaka till sin arbetsplats eller till skolbänken efter semestern så passar det ju utmärkt med en tävling här på Airsoft.nu. Tävlingen sker i samarbete med Cybairgun och pågår mellan 20:e augusti 00:00 till 2:a september 23:59.

Uppdaterat 2012-09-05

Vinnare!

1. Johnny Dahlberg, Piteå
2. Axel Mårs, Uppsala
3. Fredrik Christensson, Hyssna

Antalet kulor i skålen var 386. Totalt deltog 103 personer och det gissades inom intervallet 68 till 1200. Ingen gissade exakt rätt men flera riktigt nära. Både Johnny och Axel gissade 387 så där avgjorde vår bedömning av texterna (svårtval eftersom båda var väldigt bra). Fredrik gissade på 389.

Grattis till vinnarna!

Vann du inte så kommer det fler tävlingar här framöver.

/Daniel

Vinster

1:a pris

Umarex Heckler & Koch G36C Sportsline Value Pack (1,3J)

En G36C AEG. Försäljningspris: 1299kr (ord pris 1995kr).

Läs mer om detta airsoftvapen

2:a pris

Ett presentkort på 500kr från Cybairgun.

3:e pris

Ett presentkort på 250kr från Cybairgun.

Information om tävlingen

Tävlingen pågår mellan 20/8 00:00 till 2/9 23:59 och vinnarna kommer presenteras här i vår blogg och på vår Facebooksida när vi har fått kontakt med alla vinnare.

Regler

Juryn som består av Airsoft.nu kommer att gå igenom alla tävlingssvar och av alla som har svarat rätt kommer de tre som gissat närmast det antal airsoftkulor i skålen att utses till vinnare. Juryns beslut kan inte överklagas.

För att vara med i tävlingen måste du vara 18 år eller äldre och bosatt i Sverige. Om du vinner kommer vi att kontakta dig via den uppgivna e-postadressen och begära in adressuppgifter, mobilnr (för ev smsavi) samt personnummer (om vinsten är ett airsoftvapen).

Att namn, adress och personnumret överensstämmer för vinnaren av airsoftvapnet kommer att kontrolleras på Ratsit.se. Visar det sig att de uppgifter vinnaren av airsoftvapnet har uppgivit är felaktiga (framför allt verifieringen att vinnaren är 18 år eller äldre) har Airsoft.nu rätt att diskvalificera vinnaren och airsoftvapnet går till den med efterföljande mest rätt.

När vi har fått kontakt med vinnarna kommer dessa att offentliggöras och därefter kommer Cybairgun (Cyberphoto) att skicka ut respektive vinst. Har vi inte fått in vinnarens uppgifter inom två veckor från då vinnare kontaktas kommer ny vinnare att utses och kontaktas. Om fler gissar exakt rätt eller att flera gissar på samma så att det inte går att utse tre vinnare kommer fråga nr 2 att bedömas och vara till grund för beslut.

Vid missbruk eller försök till fusk har Airsoft.nu rätt att diskvalificera tävlingsbidrag utan meddela berörd deltagande.

Tävla här

Bruna och vita airsoftkulor. Bruna och vita airsoftkulor.

Utslagsfråga. Hur många airsoftkulor finns det i skålen?

Tävlingen är avslutad.

[iframe src=”//www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAirsoft.nu&amp;width=292&amp;height=62&amp;colorscheme=light&amp;show_faces=false&amp;border_color&amp;stream=false&amp;header=false” scrolling=”no” frameborder=”0″ style=”border:none; overflow:hidden; width:292px; height:62px;” allowTransparency=”true”></iframe>]

Gilla gärna Airsoft.nu om du inte redan gör det! 🙂