AEG 2014-tävling på Airsoft.nu

Airsoft Expo Göteborg 2014 - tävling på både mässan och hemsidan!

Nu i helgen pågår airsoftmässan Airsoft Expo Göteborg 2014 på Aeroseum i Göteborg och även detta år så har vi en tipspromenad för alla besökare där de kan vinna fina airsoftpriser. Men i år tänkte vi också erbjuda en tävling på vår hemsida så att de som inte besöker mässan också kan ha en chans att vinna fina priser, men även mässbesökare får givetvis även delta!

Nere i berget finns ingen mobiltäckning och vi kommer nog ha fullt upp på mässan så tävlingen börjar innan mässan och slutar efter mässan har slutat. Tävlingen håller på fram till söndagen 23:59 26:e april. Butiken Tacticalstore är sponsor av både tipspromenaden i mässan och denna tävling!

Tacticalstore

Vinster

vinster_aeg2014_hemsida_asnu

1:a pris: Cybergun Taurus PT99 (Co2 Blowback) Semi & Full Auto

2:a pris: Spartan Power Gas 600ml

3:e pris: Spartan Power Airsoftkulor Gröna 2800st i flaska 0,25g

Tävla här

Airsoftkulor.Airsoftkulor.

Hur många kulor finns det i påsen? Klicka på bilderna för att se större versioner.

Tävlingen är nu över och vinnare håller på att utses!

Information om tävlingen!

Tävlingen pågår mellan 26/4 02:30 till 27/4 23:59 och vinnarna kommer presenteras i vår blogg när vi har fått kontakt med alla vinnare.

Juryn som består av Airsoft.nu kommer gå igenom alla tävlingssvar och av alla som har svarat kommer de tre som gissat närmast det antal airsoftkulor i påsen att utses till vinnare. Juryns beslut kan inte överklagas.

För att vara med i tävlingen måste du vara 18 år eller äldre och bosatt i Sverige. Om du vinner kommer vi att kontakta dig via den angivna e-postadressen och begära in adressuppgifter, mobilnr (för ev sms-avi) samt personnummer (om vinsten är ett airsoftvapen).

Att namn, adress och personnummer överensstämmer för vinnaren av airsoftvapnet kommer att kontrolleras på Ratsit.se. Visar det sig att de uppgifter vinnaren av airsoftvapnet har uppgivit är felaktiga (framför allt verifieringen att vinnaren är 18 år eller äldre) har Airsoft.nu rätt att diskvalificera vinnaren och airsoftvapnet går till den med efterföljande mest rätt.

När vi har fått kontakt med vinnaren kommer dessa offentliggöras och därefter kommer Tacticalstore att skicka ut respektive vinst. Har vi inte fått in vinnarens uppgifter inom två veckor från då vinnare kontaktas kommer ny vinnare att utses och kontaktas. Om flera gissar exakt rätt eller att flera gissar på samma så att det inte går att utse tre vinnare kommer fråga 2 att bedömas och vara till grund för beslut.

Vid missbruk eller försök till fusk har Airsoft.nu rätt att diskvalificera tävlingsbidrag utan att meddela berörd deltagare.