Tävling med Taiwangun och 8Fields

Butiken och distributören Taiwangun i Polen har via sitt varumärke 8Fields lanserat en produktserie med Buckle Up plate carrier-västar (inklusive flera tillbehör) och som de är angelägna om att marknadsföra i Sverige och vad passar då inte bättre än en tävling på Airsoft.nu?

Tre personer vinner varsin Buckle Up plate carrier-väst inklusive två tillbehör. Vinnaren får själv välja färg/camouflage på produkterna (baserat på vad som erbjuds).

Tävlingen pågår mellan 1:a och 11:e november (23:59).

Taiwangun erbjuder 10% rabatt på alla ordinarie priser, tävlingens sista 3 dagar.

Använd rabattkoden: 8FIELDS

Vinnare

Rätt svar: 758 stycken kulor och ”Kraków” vid 1X2-frågan.

1. [760] Stefan Olsson, Göteborg
2. [750] Jakob Tomelius, Hörby
3. [748] Emil Lilja, Hägersten

Bild som visar de tre olika vinstpaketen. Produkter som används i demonstrativt syfte (tex magasin) ingår ej.

Vinstpaket 1

Vinstpaket 2

Vinstpaket 3

Tävla här!

Airsoftkulor.Airsoftkulor.
Klicka på bilderna för att se större versioner.

Tävlingen är avslutad.

Information om tävlingen (tävlingens regler)

Tävlingen pågår mellan 1/11 (torsdag) till 11/11 23:59 (söndag) och vinnarna kommer presenteras här när vi har fått kontakt med respektive vinnare.

Juryn som består av Airsoft.nu kommer gå igenom alla tävlingssvar och av alla som har svarat rätt (på 1X2-frågan) kommer de tre som gissat närmast det antal kulor i glasföremålet att utses till vinnare.
Om fler gissar exakt rätt på antalet kulor eller att fler gissar på samma så att det inte går att utse tre vinnare kommer motiveringsfrågan bedömas och vara till grund för beslut. Juryns beslut kan inte överklagas.

Ett tävlingsbidrag per person och om flera skickas in med samma e-postadress kommer det första tävlingsbidraget räknas. Vid missbruk eller försök till fusk har Airsoft.nu rätt att diskvalificera tävlingsbidrag utan att meddela berörd deltagare.

För att vara med i tävlingen måste du vara 18 år eller äldre och bosatt i Sverige. Om du vinner kommer vi att kontakta dig via den angivna e-postadressen och begära in adressuppgifter och mobilnr (för ev sms-avi) för att sedan förmedla informationen till Taiwangun.

Därefter kommer Taiwangun skicka ut. Har vi inte fått vinnarens uppgifter inom två veckor från då vinnare kontaktas kommer ny vinnare att utses och kontaktas.

Notera att Taiwan finns i Polen och kommer skicka därifrån.

Med reservation för eventuella fel.