Rätt färg på Ashbury

True color:

Nu när vi äntligen fått se den live så kan jag bara bekräfta att den skapar en enorm ”vill ha” känsla tack vare dess tyngd och suveräna byggkvalite. En positiv sak jag gärna delar med mig är att färgen på den är både mörkare och mer åt brun/grön hållet än vad alla officiella bilder i media visat, när man fotar i studio så blir bilderna lätt överexponerade, har fotografen bara haft kamerans skärm att kolla på och kanske mer tänkt på hur exponeringen för att få fram alla detaljer i vapnet tydligt så blir det lätt fel, jag har fotat ljuddämparen och sedan i photoshop i efterhand justerat bilden så den är så nära verkligheten jag kan, så ni kan se skillnaden i nyans och färg mot övriga medias officiella bilder, tänk på att olika skärmar luras olika mycket samt att hur vi upplever färgen är även det individuellt och subjektivt, men skillnaden var stor, ungefär som skillnaden mellan Dessert och Tan vilket är en positiv nyhet för oss i gröna Sverige, undrar hur sydeuropa och södra USA reagerat när dom trott att den är ökenfärgad:

Läs mer här: http://www.cyberphoto.se/info.php?article=17138

Med vänliga hälsningar

Cybairgun