Luminox nu hos Cybairgun

Luminox klockorna som godkänts av Navy Seals, SAS och 30-talet* andra specialförband och myndigheter över hela världen, finns nu att köpa hos oss på Cybairgun.

Luminox

En av dom unika egenskaper Luminox har är att dom använder en belysningsteknologi baserad på tritiumgaskapslar vilket innebär att dom inte behöver ”laddas” med ljus för att lysa i mörkret, dom lyser i ca. 25 år oavsätt hur länge dom är mörker.

En tjänsteman från US Navy SEAL kontaktade Luminox och förklarade deras behov av Luminox’s unika belysningsteknik för användning på nattuppdrag och bad att få den nya dykklockan konstruerad för att uppfylla sina specifikationer. Efter många månader av olika konstruktioner, erbjöds det nya dykuret till Navy SEAL-teamet i början av 1994. Detta blev omedelbart en succe och förfrågningar från världens alla hörn strömmade in.

Den höga tillförlitligheten och avläsningsnoggrannheten som krävdes och levererades till US Navy SEAL’s attraherade också konsumenter runt om i världen med motiveringen att – om det var tillräckligt bra för en av världens elit-militärstyrkor, var det säkert tillräckligt bra för användning i en aktiv fritid.

* Se hela listan över alla specialförband på vår hemsida

Som tritium på moset så kommer airsoft.nu´s läsare att få, under en begränsad tid, 10% på hela vårt Luminox sortiment:

Ange en rabattkod i kundvagnen: NAVYSEAL

Gäller tom.31/5-12

Är modellen du vill ha tillfälligt slut så kan du enkelt ställa dig i kö genom att köpa den på hemsidan ändå, den svenska grossisten jobbar på att fylla sina lager kontinuerligt då efterfrågan på dessa exploderat bland klockälskare i norden

Här hittar ni dom: http://www.cyberphoto.se/cybairgun/?http://www.cyberphoto.se/pricehobby.php?AG=1000126

Mvh Cybairgun