Cabom: Helgkampanj

Butiken Cabom har skickat in en butiksnyhet om att de nu har en helgkampanj med en M4 från G&G Armament;

Här kommer ett bra erbjudande!

G&G CM16 Carbine Combo inkl. Batteri och laddare – Fraktfritt!

Kanonfin G&G-karbin till ett mycket bra pris! Här i ett komplett packet med ett bra 9,6V batteri och batteriladdare. Den populära M4-designen ger ett smidigt vapen som lämpar sig för all slags spel. Bra precision och bra räckvidd! GC Intermidate G&G:s instegsmodeller är komponerade för att erbjuda maximal prestanda för pengarna. På insidan sitter en gearbox som i likhet med de dyrare modellerna har mycket bra passning, finish och mycket hållbara delar. Ett vapen i GC Intermidate serien tål att drivas med ett 9,6V batteri. Exteriört har man bytt ut metalldelar mot plast men utan att tumma på hållbarheten. Det är helt klart skillnad på plast och plast. G&G använder en nylonfiberförstärkt komposit som ofta är svår att särskilja från riktig metall. Materialet är lättare än metall men mycket starkare än ABS-plast. G&G erbjuder en unik garanti till privatpersoner. När andra tillverkare på sin höjd (men ogärna) lovar 50.000skott, garanterar G&G att gearboxen håller för en halv miljon skott! (eller max 2 år).

Ordm Pris 1995:- Nu: 1495:-

Kanontillfälle, passa på!

http://www.cabom.se/produkter/soft-air-guns/gevar-el/g-g-cm16-carbine-combo,30527504