Vapenbutiken stänger ned verksamheten

Vapenbutiken har skickat in den otroligt tråkiga butiksnyheten att de lägger ner verksamheten med butik och inomhusbana och stängs för gott den 30:e juni;

Vapenbutiken

Hej på er alla!

Det är med tungt hjärta som jag måste meddela att Vapenbutiken tyvärr måste avsluta sin verksamhet. Vi har kämpat och verkligen försökt hålla Stockholms enda inomhusbana med butik flytande men det minskade besöksantalet har tvingat oss att till slut inse faktum.

Vi kan helt enkelt inte tillhandahålla en inomhusbana om ingen vill spela på den. Eftersom all verksamhet sker under samma företag innebär detta att Vapenbutiken tvingas efter åtta år i branschen att stänga ned verksamheten.

Allt i butiken (varor, hyrvapen, verkstandens verktyg och reservdelslager, inventarier, inomhusbanans väggar och styrsystem) är därför till salu och kommer läggas upp som produkter på hemsidan inom den närmaste framtiden.

Vapenbutiken kommer stänga dörrarna för gott 2014-06-30 och fram tills dess kommer vi ha följande öppettider:

* Onsdag: 16:00 – 21:00
* Söndag: 12:00 – 17:00
* Övriga dagar stängt

Tack för den här tiden!
ADAM

www.vapenbutiken.com