Cyberphoto: Vi stänger ner Cybairgun

Butiken Cyberphoto har skickat in en (tråkig) butiksnyhet om att de lägger ner deras avdelning Cybairgun, därmed slutar sälja airsoftprodukter och istället satsar på Cyberphoto och kategorin Jakt & Fritid där airsoftprodukter inte kommer ingå. Därför har de nu en stor utförsäljning av airsoftprodukter och rabattkoden airsoftnu med gratis frakt gäller inte längre;

Utförsäljning hos Cybairgun

CybAirgun är idag både en framgångsrik och lönsam avdelning men vi väljer ändå att, av strategiska skäl, avsluta försäljningen av airsoft för att optimera vår verksamhet kring Jakt & Fritid. Personalen finns kvar men byter arbetsuppgifter inom företaget. Garanti-åtaganden och övriga åtaganden, som ångerrätt, fortlöper som vanligt och du kontaktar oss på 090-2007000 vid frågor. Stort tack till alla er som valt att handla av oss och vi hoppas att ni fortsätter att göra det!