Varmt välkomna till Frysen Airsoft! ”snart” Europas största airsoftbutik!

Butiken Frysen Airsoft i Jönköping har skickat in en butiksnyhet innehållandes information om hur det går med projektet ”Europas största airsoftbutik”.

Hejsan alla goa!
Jag vet inte om ni har hört de goda ryktena om oss?
Frysen Airsoft har i år funnits i hela 12år och är idag Sveriges ledande butik inom airsoft. Vi har vår butik i centrala Jönköping med vår tillhörande webshop och arena. Vi har nu kommit till den punkten att vi har vuxit ur våra lokaler och har därför bestämt oss för att bygga en helt ny fastighet ca 4km ifrån vår nuvarande adress. Vi kommer alltså fortfarande finnas i Jönköping och vi kommer givetvis ha kvar butiken, webshopen och även vår arena.
Den stora skillnaden är att vi kommer bli sjukt mycket större!!! Och det är ju väldigt skoj tycker vi:) Hoppas ni känner lika dant som oss.
Den lilla ändringen är att vi kommer inte ha en inomhusarena på nästa ställe till och börja med utan vi kommer erbjuda en fet utomhusarena på hela 4000kvm samt en skogsarena på hela 3000kvm. Vår butik kommer vara hela 600kvm (idag har vi 100kvm) så ni förstår att det kommer bli ännu större och bättre än vad det är idag! Vi har slitit dag och natt under 1års tid nu för att kunna öppna Europas största airsoftbutik i Jönköping.
Jag hoppas alla ni som följer oss idag och är våra kunder är lika sugna som jag på att prova vår nya arena och handla i vår nya butik! Här kommer ni kunna följa vårt byggprojekt under tiden som det rullar. Vi kommer ha öppet som vanligt under tiden vi bygger och allt kommer flyta perfekt! Så är du taggad på en grym airsoftsäsong med mängder med spel och en helt ny välfylld butik så ska du komma till oss! Vi räknar med att öppna i Juni/Juli mer info kommer längre fram.
Varmt välkomna till Frysen Airsoft! ”snart” Europas största airsoftbutik! 🙂
Gilla och TAGGA era vänner så att alla får samma information som du. Stort tack! Mvh Robban