IWA & OutdoorClassics 2013

Mellan den 8:e och 11:e mars pågår vapenmässan IWA & OutdoorClassics 2013 i Nürnberg, Tyskland, Europas motsvarighet till Shot Show i USA.

Flera airsofttillverkare kommer att finnas på plats med egen monter, exempelvis ActionSportGames, G&G Armament, ICS, Evolution-Airsoft m fl. Även representanter från flera av sveriges airsoftbutiker kommer besöka mässan (som vanligt).

Jonas från butiken JBB Guns & Accessories kommer även i år att jobba i ICS monter och han kommer även att skriva ett litet reportage därifrån till Airsoft.nu Reportage.

Flera av de internationella airsoftnyhetssidorna kommer att rapportera därifrån, exempelvis Nlairsoft och Popular airsoft, de båda kommer även ha en Airsoft meet up tillsammans med tillverkare butiker och airsoft media. För oss som inte är där kommer detta att sändas live.

Uöver en del eventuella produktnyheter så kommer bland annat G&G Armament dela ut ett pris till 1:a pris-vinnaren av deras filmtävling och Italienska distributören Evolution Airsoft kommer berätta mer om att de är exklusiv distributör för Classic Army i Europa och Ryssland numera.