Nu går det att beställa PYTHON Thermal Mask

rp_nexo_python_mask.jpg

Från och med idag går det att beställa ”PYTHON Thermal Mask” från tillverkaren Nexo Group, men leverans beräknas ske tidigast 10:e november.

Det speciella med dessa skyddsglasögon är att de bland annat har en kamera för videoinspelning och stillbilder, en värmekamera och inbyggd dator (CPU) med möjlighet att använda olika appar som kan underlätta framför allt den strategiska delen. Allt ses via en prisma vid högra sidan av synfältet. Intresserade kunde testa en tidig prototyp på mässan IWA 2016 tidigare i år.

Det finns tre olika modeller att välja mellan, men det som skiljer är camouflagemönstret av tyget på insidan av glasögonramen och bandet som ska sitta runt huvudet. Till varje följer det med tre stycken skyddsglas; transparent, svart och gult.

Priset är satt till €878 ( ~8400kr) exkl frakt.

Hello out there all you AIRSOFT LOVERS!
It’s time to get into the act. You are on the cusp of a revolution in Airsoft Technology.
From today, you can ORDER and PURCHASE Python Thermal Mask
Detect and find people in complete darkness, track your enemies’ and teammates’ every move in real-time and stay in constant contact with your team on the battlefield.
Don’t miss your chance to order the world’s first thermal mask
You’ll find yourself doing things you never could imagine.

Python v.1.0 – L1/3 F1
Python v.1.0 – L1/3 F2
Python v.1.0 – L1/3 F3

Läs mer (och kanske beställ?)


Video från IWA 2016 där vi fick möjlighet att testa en prototyp. Videon nedan visar tillverkarens presentation på Airsoft Meetup.