Reaper från Wolverine Airsoft offentliggjord på SHOT Show 2017

På SHOT Show 2017 offentliggjorde tillverkaren Wolverine Airsoft den kommande HPA-motorn Reaper och offentliggjorde försäljningspriset för kommande ASG CZ Scorpion EVO 3 A1 med HPA-system från Wolverine.

Reaper som är samma koncept som Bolt i funktion där den är tänkt att användas mer i en semi-sniper konfiguration än deras mer traditionella Inferno V2. Försäljningspris och lanseringsdatum ville de inte avslöja än.

ASG CZ Scorpion EVO 3 A1 med HPA-motor från Wolverine Airsoft har ett rekommenderat försäljningspris på 530 USD och lanseringsdatumet är satt till mars, så vi kan nog förvänta oss en lansering lagom till IWA 2017.

Utöver detta har Wolverine Airsoft en hel del spännande produkter framöver men inget som vi får skriva något om än.