1st SWE ASG Evo Owners Club Event

Den 16:e september anordnar tillverkaren ActionSportGames (ASG) och butiken Frysen Airsoft ett exklusivt evenemang där bara ägare av något CZ Scorpion EVO 3-vapen får delta.

Antalet platser är begränsat till 60 st och kostnad för att delta är 250kr. Detta evenemang är alltså vid Frysen Airsofts nya anläggning på adressen Kärrviolsvägen 6 (som ännu inte har öppnat).

Det är bara ett evenemang av denna typ per land. Du som äger ett CZ Scorpion EVO 3-vapen har kanske läst om att det kommer ske ett evenemang liknande detta i Storbritannien den 10:e september.

Frysen Airsoft har skrivit följande:

EVO OWNERS CLUB!

Nu anordnar vi en ny typ av event tillsammans med Actionsportgames. Detta event heter Evo owners club är ett ett exklusivt spel för dig som har ett Evo Scorpion gevär. Du får endast deltaga om du spelar med detta vapen under denna dag. Actionsportgames kommer självklart vara på plats denna dag och visa upp sina produkter och mycket mer.

Spelet är den 16e September 2017 på vår helt nya arena.
Den nya adressen är Kärrviolsvägen 6, 55594 Jönköping.
Vi kommer spela mellan 12:00-18:00.

Begränsat antal platser är satt till 60pers. Först till kvarn gäller.
Spelavgiften för spelet kommer vara 250:- men då får du även en limited editon patch från ASG som visar att du har deltagit i Evo owners club.

Denna speltyp kommer anordnas runt om i europa men bara på ett ställe per land. Så håll utkik efter spel i våra grannländer för att samla patchar samt uppnå till VIP player som belönas med ännu en exklusiv patch modell.

Anmäl er här nedan! Obs…. tänk på att du måste ha någon form av EVO Scorpion gevär för att få deltaga!

Mer info inom kort.

Varmt välkomna, Mvh Frysen Airsoft

Länk till anmälan (Facebook)