Krytac lanserar Kriss Vector AEG Limited Edition

Tillverkaren Krytac (Kriss USA) har offentliggjort att de kommer lansera KRYTAC® KRISS® Vector AEG Limited Edition i en upplaga av 3000 stycken, med säljstart i september.

Produkten har bland annat det nya axelstödet KRISS Vector Ambidextrous Folding Stock, förlängt pistolgrepp för att få plats med större batteri och förlängd pipa samt ett handskydd med M-lok-system.

De kommer börja säljas i september och har i USA fått ett rekommenderat försäljningspris på 595 USD (~5440 SEK). I Sverige kommer förmodligen försäljningspriset bli runt 7-8000 kr eftersom den befintliga versionen i Sverige kostar omkring 6000 kr (i den distributionszon som Sverige tillhör).

I den del av Europa där Sverige ingår är det distributören Airsoftzone.com som har ensamrätt att distribuera Krytac till butiker. I den regionen ingår bland annat inte Storbritannien och Spanien vilket förklarar varför försäljningspriset kan vara annorlunda i de länderna.

The new KRISS® Vector AEG will be available Fall 2018, worldwide production limited to 3000 units.

August 24, 2018 – Brea, California, USA – Today KRYTAC®, KRISS USA’s brand of premium performance airsoft and training products, announce a new version of their officially licensed KRISS® Vector AEG. The KRISS® Vector AEG Limited Edition boasts a completely unique configuration that is akin to the current KRISS® Vector GEN II 2017 firearm paired with never before seen accessories. Only 3000 units of the KRYTAC® KRISS® Vector AEG Limited Edition will be produced. Worldwide availability begins in September 2018, with an MSRP of $595.00 USD.

The KRYTAC® KRISS® Vector AEG Limited Edition differs from its standard production counterpart by utilizing the KRISS® Vector GEN II 2017 one piece upper receiver. To the rear of the receiver is the new KRISS® Vector Ambidextrous Folding Stock, which can be configured to fold to either the left or right side, and is telescopic, adjustable to three positions. The stock also features two quick detach sling swivel points as well as a sling loop to accommodate a variety of sling attachments. Beneath the pistol grip is a new extended battery cover, which adds 14 cm3 to the battery compartment. To front of the KRYTAC® KRISS® Vector AEG Limited Edition is an extended barrel, allowing for a 280mm inner barrel. The longer barrel is surrounded by an all new M-lok modular hand guard. Internally, the AEG is powered by the same vertically oriented mechbox as the standard KRISS® Vector AEG.

Worldwide production of the KRYTAC® KRISS® Vector AEG Limited Edition is restricted to 3000 units. Limited Edition AEGs will feature a unique serial number identifier and will be accompanied with a certificate of authenticity. Availability begins in September 2018 with a manufacturer’s suggested retail price of $595.00; final prices may vary by region.

Läs pressmeddelandet i sin helhet.