Lancer Tactical på SHOT Show 2019

Lancer Tactical fortsätter att presentera och lansera produkter generellt och ett urval av dessa återfinns i denna nyhet.

Bland höjdpunkterna finns bland annat den ständigt expanderande Enforcer-produktfamiljen, FN Herstal-licensierad ”lågpris”-M249 i polymer-kropp och V2-gearbox, Legion HPA system och M2 HPA (med metallkropp).

Sedan vad som kommer till den europeiska marknaden från Lancer Tactical återstår att se men vi förväntar oss att få mer information på IWA i mars.

(Direktlänk till video)

Enforcer-lanseringar

Bland annat flera produkter ur deras Enforcer-produktfamilj med det karakteristiska axelstödet med inbyggd magasinbrunn för förvaring av magasin har nyligen lanserats och fler är på gång.

Night Wing-serien är en av de senaste i Enforcer-produktfamiljen.

M249 Para light machine gun AEG [LT-M249PARA]

De visade upp en prototyp av kommande FN Herstal-licensierade ”lågpris”-kulsprutan M249 Para som de hoppas kunna sälja för under $200 USD (strax under 2000 SEK), med förväntad lansering i slutet av året.

Anledningen till det förhållandevis (planerade) låga priset är för att vapenkroppen till stor del består av polymer och gearboxen är en Version 2 i stället för den traditionella.

Oklart om de även planerar lanserar fler M249-modeller än para.

FN Herstal-licensen för detta airsoftvapen kommer via Cybergun. På grund av licensen kommer denna produkt enbart få säljas i USA, Sydamerika och Asien.

Legion HPA system (prototyp)

De visade upp en tidig prototyp av ett HPA-gevär de kommer lansera framöver.

M2 HPA Heavy Machine gun, black [LT-M2]

Det största airsoftvapnet som fanns i montern (också prototyp) var kulsprutan M2 och som drivs via HPA. Vapenkroppen är i metall och denna produkt kommer så vitt undertecknad förstår lanseras på den europeiska marknaden.