Svenska airsoftbutiker på IWA 2019

På mässan IWA OutdoorClassics 2019 fanns stora delar av airsoftbranschen samlad med såväl ett stort antal tillverkare (och distributörer) som ett stort antal företrädare från airsoftbutiker runt om i Europa och andra delar av världen.

Från Sverige träffade vi företrädare från de svenska airsoftbutikerna Tacticalstore, Röda Stjärnan, Malmö Airsoft och Wizeguy. Enligt uppgift ska även Garderoben ha varit där, men de träffade vi inte.

Bilderna är enligt den ordning vi träffade dem på mässan.

Tacticalstore

Tacticalstore

Röda Stjärnan

Röda Stjärnan

Malmö Airsoft/Terräng Malmö

Malmö Airsoft/Terräng Malmö

Wizeguy

Wizeguy

Blandat

Tacticalstore tillsammans med finska butikskedjan ProAirsoft.

Viktor som numera är säljare på ActionSportGames men som innan dess arbetade hos butiken Malmö Airsoft. Vid detta tillfälle ”dörrvakt” till ASGs speciella bjud-evenemang för deras kunder på lördagseftermiddagen (9/3).