SHOT Show 2020

Mässans officiella tidning, hemskickad till alla besökare.

På tisdag börjar mässan SHOT Show 2020 i Las Vegas, USA.

Mässan håller på dagarna tisdag-fredag (21-24 januari) och årets slogan är ”Fully loaded”.

Men redan idag, måndag drar aktiviteterna igång med bland annat SHOT Show Industry Day at the Range (skjutbana i mässans regi) och parallellt med detta bland annat SIG Range Day (skjutbana under ledning av SIG Sauer själva).

Airsoft.nu är på plats och kommer rapportera från mässan i form av dagliga album (på Facebook), publicerade nyheter och videor. Vi kommer primärt inrikta oss på utställare relaterade airsoftindustrin.

Själva mässan håller som tidigare nämnt på i fyra dagar (21-24/1), men vi kommer endast vara där mellan tisdag och torsdag.

Nyheter kommer publiceras här i nyhetssektionen (alla nyheter samlade under taggen shot-show-2020), bilder laddas upp på Facebook och videor kommer publiceras i Youtube-kanalen. Eftersom att vi inte kommer livesända så kommer det vara en viss fördröjning men målsättningen är att bilder, nyheter och video ska publiceras samma dag.

Notera tidsskillnaden mellan Sverige och Las Vegas (USA). När mässan öppnar på tisdag 08:30 lokal tid är klockan 17:30 i Sverige.

Länk till nyheterna: http://www.airsoft.nu/nyheter/tag/shot-show-2020/

Länk till Youtube: http://www.youtube.com/user/airsoftnu