LCT LC-3A3-S(BK) i Sverige

Lanseringen av LC-3-serien (G3) från tillverkaren LCT Airsoft i Taiwan närmar sig och nu finns ett exemplar i Sverige.

Tillverkaren är medvetna om den potentiellt stora efterfrågan av detta vapen (svart version) från svenskt håll på grund av dess likhet med Försvarsmaktens AK4 och har därför skickat ett exemplar till Airsoft.nu för recension.

Fredrik kommer snart sätta igång recensionen och har du några frågor relaterat detta vapen så hör gärna av dig till info@airsoft.nu, kontaktformuläret eller på facebook.

När recensionen är klar kommer airsoftvapnet skickas vidare för ett test där vapnet modifieras med riktiga AK4-delar (av Real Fake Guns).

Enligt den informationen vi fick i Taiwan (när vi var där förra månaden) så kommer de att lansera runt 6-7 olika modeller i LC-3-serien, men de börjar med svart version [LC-3A3-S(BK) AEG / LC3A3S_BK] respektive grön version där handskydd och axelstöd har grön färg [LC-3A3-S(GR) / LC3A3S_GR]. Utöver detta så kommer de lansera en mängd tillbehör och reservdelar.

Ännu är det (vad vi känner till) oklart om någon butik i Sverige tänker sälja LC-3A3-S(BK) eller om intressenter måste rikta blicken mot kontinenten (Europa) eller Hong Kong.

Av butiker indexerade på Airsoftdb är det än så länge bara butiken WGC Shop i Hong Kong som har lagt LC-3-produkter i sin webshop och även erbjuder förhandsbokning till lägre pris än tillverkarens ordinarie rekommenderade försäljningspris.

We have a special offer for LCT-LC3 AEG, the MSRP is 470 for each AEG. Now, it takes 384 USD as long as you place the pre order with us. Let’s get one LC-3 now!