”Priskrig” på Krytac hos airsoftbutiker i Sverige

Nu är ”priskriget” igång på allvar för Krytac-airsoftvapen hos airsoftbutiker i Sverige och butiken Frysen Airsoft garanterar att de säljer till Sveriges lägsta priser.

Uppdaterat:

Airsoftkiosken har efter påtryckningar från distributören höjt sina Krytac-priser till deras rekommenderade försäljningspris.

De uppges dock tillåta Frysen Airsoft att ha ”[…] garanterat Sveriges lägsta priser […]” på grund av att det är en tillfällig prissänkning.

Den förhållandevis nya butiken Airsoftkiosken i Uppsala (endast webshop) har länge lett ligan med att erbjuda airsoftvapen från Krytac till (i de flesta fall) lägsta pris i Sverige, dock med det mesta som beställningsvara med leveranstid på runt 1 till 2 veckor. I deras webshop står det bland annat ”Krytac’s till Sveriges lägsta priser!”.

Men nu har butiken Frysen Airsoft i Jönköping tagit täten bland de svenska airsoftåterförsäljarna genom kraftigt sänkta priser och erbjuder Krytac-airsoftvapen till lägsta pris och garanterar att de erbjuder lägsta priserna i Sverige då de i sin webshop bland annat skriver ”Vi har garanterat Sveriges lägsta priser på Krytac”.

Till Airsoft.nu berättar företrädare från Airsoftkiosken att de ska se över sina möjligheter att prispressa ännu mera då det ligger i deras intresse att vara billigast.

I och med prissänkningarna för alla airsoftvapen från Krytac som Frysen Airsoft har gjort är de (i skrivande stund) billigast på airsoftvapen från detta fabrikat (med vissa undantag på grund av tillkommande fraktkostnad).

Exempel på nyligen gjorda prissänkningar från butiken

Kriss Vector
Sänkts från 6499 kr till 5759 kr (-740 kr)

Krytac War Sport LVOA-C
Sänkts från 6599 kr till 5659 kr (-940 kr)

Krytac Trident LMG Enhanced
Sänkts från 8299 kr till 6959 kr (-1340 kr)

Fraktkostnad tillkommer.

Nu är priser relativ färskvara så efter denna nyhet har publicerats kan mycket hända och exempelvis andra butiker följa efter. Kolla alltid in www.airsoftdb.com innan du köper airsoftprodukter.

Länk: https://www.airsoftdb.com/product/ss5kb2f9/krytac-kriss-vector/

Länk: https://www.airsoftdb.com/product/sufuy3gk/krytac-war-sport-lvoa-c-black/

Länk: https://www.airsoftdb.com/product/stcyh2zp/krytac-trident-lmg-enhanced/