Airsoft T-Plug-kampanjen är igång! #PlayWithTPlugs

Nu är kampanjen för Airsoft T-Plug (#PlayWithTPlugs) officiellt igång och har som målsättning att airsoftindustrin använder Deans-kontakter från batteritillverkaren Titan Power, senast 2021.

På kampanjsidan finns en namninsamling för att visa airsoftindustrin att det finns en efterfrågan för detta.

Redan nu har flera från airsoftindustrin gått med i kampanjen för att dels sluta med Tamiya-kontakter men också Deans-kontakter (som inte kommer via Titan Power). I dagsläget är det Airsoft Systems, Modify, Perun, RWA och Titan Power själva som har gått med på detta.

Men även airsoftspelare som vill uppgradera till Airsoft T-plug kommer kunna göra det då flera butiker kommer sälja produkterna styckevis.

Produkterna beräknas nå marknaden om inte allt för avlägsen tid.

Det är nyhetssidan NLAirsoft och batteritillverkaren Titan Power som står bakom denna kampanj.

Ronald som har NLAirsoft kommer i egenskap av representant för Titan Power besöka Frysen Airsoftcon 2019 i augusti och marknadsföra Titan Powers produkter men även denna kampanj och låta besökare skriva på namninsamlingen.

I Europa finns Titan Powers produkter endast hos några få airsoftbutiker som har exklusivitet (Frysen Airsoft i Sverige). Men den 1:a september uppges den exklusiva rätten upphöra och fler butiker kommer få möjlighet att sälja produkterna.

Läs mer om denna kampanj: https://airsofttplug.com/

Tidigare gick denna kampanj under namnet #IPlayWithDeans.

Direktlänk till video: https://www.youtube.com/watch?v=v9p0mgwnlFc