Bli VIP-gäst på Röda Stjärnans Militaria's lanseringsfest!

Uppdaterat 2010-02-25;

Frågan var för svår!? 😛

Vi har tillsammans med Röda Stjärnan bestämt att istället så kommer de tre första personer som kommer till lanseringsfesten och uppger ”Airsoft.nu” att bli VIP-gäster och allt vad det innebär.

/Daniel, Airsoft.nu

Hej alla besökare och Airsoftare!

Affären Röda Stjärnans Militaria i Stockholm ska utöka sitt sortiment med Airsoftprodukter och kommer därför att ha en lanseringsfest den 27:e februari med start kl 18:00 dit alla intresserade är välkomna.

Plats: Birger Jarlsgatan 104, Stockholm (Karta)

Från deras schema
18.00 Festen börjar, vi bjuder på mat och dryck!
19.00 Presentation av Röda Stjärnans Airsoft
19.20 Henrik visar sin vapensamling med äkta (ej airsoft) AK74, SVT40, SVT38, Makarov mm!
19.40 Sedan fortsätter vi med mingel och fest!

De Airsoftprodukter som RSM ska börja sälja kommer från Star Rainbow Company (SRC) och Hexagon Production.

Läs mer om Röda Stjärnans Militaria’s lanseringsfest; http://www.rodastjarnan.com/releasefest.php

Bli VIP-gäst!
Airsoft.nu har förmånen att dela ut 3 stycken ”VIP-biljetter” till deras evenemang. Att vara VIP-gäst här innebär att man får en påse kulor och är med i utlottningen av ett presentkort på 300kr.

För att vara med i utdelningen ska du svara rätt på frågan nedan, vara fans av Airsoft.nu på Facebook och veta med dig att du verkligen tänker besöka lanseringsfesten. Dom tre första som skickar in rätt svar kommer att få ”VIP-biljetterna”.

1.Vad är benämningen på VDV:s stridspackning (”assault pack”)?

Svaret skickas in via e-post till info@airsoft.nu med ditt För- och Efternamn, airsoftnick, ort följt av svaret och ange vip-gäst i titel/subject.
Tävlingen pågår till det att tre personer inkommit med rätt svar på frågan, dock längst till och med Fredag 19:e februari. Vinnarna kommer att kontaktas via e-post och publiceras i den här bloggposten.

/Daniel, Airsoft.nu