Airsoftbutik till salu! (Airsoftsweden)

Hej,

Nu undrar vi om det är någon som är intresserad av att ta över vår Airsoftverksamhet. Vi känner att vår motivation har ändrats och nu måste familjen gå före med all rätt. Det vi har att erbjuda är vårat bolag Friday Entertainment  HB  som är  grundare till www.airsoftsweden.se.
(Även delar av bolaget kan säljas så som kundregister, domännamn m.m.)

Vår affärsplan är att med bra service och brett utbud av Airsoftartiklar/ tillbehör kunna vinna kundens intresse för att handla av oss. Vi har koncentrerat oss mer på kvaliteten än på tex. kinakloner.

Företaget har mest tagit hem artiklar på beställning och vi har kunnat tillhandahålla 2 st beställningar per månad från Asien. Vi har även kunnat specialbeställa vissa artiklar direkt från tillverkare som vi inte normalt har i vårat utbud. Vi har även dom avtal med Tullen som är nödvändiga för att bedriva denna verksamhet.

Bolaget registrerades i september 2007 och har sedan dess utvecklats sakta men säkert.  Våran största leverantör är RedWolf Airsoft som ligger i Hongkong och via dom har vi tillgång till över 1 miljon Airsoftrelaterade artiklar och utrustning .

I dagsläget har airsoftsweden.se ca 200 registrerade kunder och en fullt fungerande Webbshop med både faktureringssystem och Kortbetalning. Allt är klart, det är bara att köra eller kanske bygga upp en ny affärsidé och börja sälja med lagerförda varor? Ja Möjligheterna är oändliga för den rätte.

Vid intresse hör av er till mig, Mattias Sundgren.

Friday Entertainment HB

Mattias Sundgren
Företagschef
Idungatan 7
19551 Märsta
+46708614570
+46708614570
+46708614570
Info@airsoftsweden.se
www.airsoftsweden.se