Om julkalendern 2010

Hej alla besökare,

Tiden går fort och nu är det flera månader sedan Sveriges (eller Världens?) första Airsoftjulkalender blev avklarad och kan läggas till handlingarna.

I det stora hela har deltagande återförsäljare skött sin uppgift bra, men vi har fått en del e-post från vinnare som inte fått sina julklappar och då har vi följt upp det hela och dom har fått sin julklapp tillslut.

Min förhoppning är att alla vinnare i julkalendern vid det här laget sedan länge har fått sina julklappar – skulle det inte vara så, ta kontakt med oss så får vi följa upp det hela med berörd återförsäljare.

Den respons vi har fått om julkalendern har varit positiv både från deltagande motiveringsskrivare och  deltagande återförsäljare och många förutsätter att det blir en julkalender här på Airsoft.nu även den här julen.

Om Airsoft.nu arrangerar en julkalender även den här julen så kommer en del rutiner att ändras för nu vet vi vad som kan göras bättre. Den gångna julkalendern var ju mest ett ”test” som slog väl ut 🙂

Socom Gear Gold 1911 Government 24k Gold plated – vinsten på julafton.
Bilden är fotograferad av vinnaren.

Till listan med vinnare och vinnande motiveringar: www.airsoft.nu/julkalender.

Deltagande återförsäljare: Airsoftbutiken, D-Gear, Frysen Airsoft, Knivnet & Garderoben, Miltac, Röda Stjärnan och TacticalStore.

/Daniel