Airsoft.nu blir papperstidning

April! April! Detta är tyvärr delvis ett aprilskämt!

läs mer här; http://www.airsoft.nu/blogg/2011/04/03/delvis-ett-aprilskamt/

Hej alla besökare,

På hösten förra året lyckades vi att få ett av världens första exemplar av G&G’s GF85 som liknar vår svenska AK5a. Vid julen samma år genomförde vi Sveriges (eller Världens?) första airsoftjulkalender.

Nu genomför vi en AirsofttidningSvenska i tryckt form!

Det finns massor med Airsofttidningar i Världen, men tyvärr ingen här i Sverige och vi airsoftentusiaster blir fler och fler för varje år som går.

För drygt två månader sedan kontaktades Airsoft.nu av ett av sveriges största mediehus som såg potential i en svensk airsofttidning. Efter att snabbt tillsammans med övriga personer bakom Airsoft.nu kommit överens beslutade vi att fullfölja mediehusets förslag vilket kommer att resultera i en ny och bättre version av Airsoft.nu samt en svensk airsofttidning under samma namn med debutnumret i mitten av maj och med en årlig utgåva på 6 nummer till att börja med.

I och med att mediehuset blir delägare kommer Airsoft.nu som webbplats att få nya möjligheter samtidigt som jag och Johan har fått möjlighet till fastanställning för att sköta det redaktionella innehållet (omvärldsbevakningen) för både webb och fysiska tidningen.

Detta är ingenting som jag i min vildaste fantasi hade kunnat föreställa mig när vi började med Airsoft.nu för några år sedan.

Jag återkommer med mer utförlig information i ett senare blogginlägg.

/Daniel, Airsoft.nu – Airsoft i Sverige

5 Kommentarer till “ Airsoft.nu blir papperstidning ”