Sammanfattning av julkalendern 2011

God fortsättning!

Då var julkalendern över för i år och betydligt fler var med och tävlade om julklapparna nu än förra julen.

Förmodligen beror detta på att det var andra året som julkalendern genomfördes och därmed var mer etablerad i airsoftkretsar och att återförsäljarna nu bättre vet vad Airsoft.nu’s airsoftjulkalender innebär och därmed sponsrar den med en och annan dyrare julklapp.

Förhoppningsvis vill de återförsäljare som avstod i år eftersom de ville se deltagandestatistik vara med i nästa julkalender, om det blir någon sådan.

Man glömmer lätt bort att det är mycket administrativt bakom julkalenderns kulisser, men vad gör man inte för något man tycker är roligt och att det tillför Sveriges airsoftcommunity något.

Anledningen till att det är motiveringsskrivande i julkalendern och tävlingar generellt här på Airsoft.nu beror på att det krävs lotteritillstånd om vinnaren ska utses slumpvis. Vi har ingen avsikt att ansöka om lotteritillstånd och dessutom är det oftast spännande och givande att läsa motiveringarna, däremot oftast jättesvårt att utse vinnare.

Om du har vunnit men inte sett skymten av din vinst i mitten av februari, ta kontakt med mig så får vi följa upp. Det var en del strul med utskickning förra gången och förmodligen blir det nog så nu också, om än mindre.

Slutligen vill jag tacka alla besökare som deltog i julkalendern samt alla återförsäljare som gjorde denna julkalender möjlig.

De återförsäljare som deltog i årets julkalern var:

Active Life Equipment
Airsoftbutiken
Armygross
Cybairgun
D-Gear
Frysen
Knivnet & Garderoben
GT Airsoft
Röda Stjärnans Militaria
Striker Airsoft
TacticalStore

Nu åter till motiveringsläsandet! 🙂

/Daniel