Tävling med danska butiken Handelshuset Aulum på Airsoft.nu

Handelshuset Aulum har tävling på Airsoft.nu

Danska butiken Handelshuset Aulum har börjat skicka till Sverige och för att fira detta så sponsrar de en tävling här på Airsoft.nu. De erbjuder även 5% rabatt på alla beställningar denna månad (se nyhet). Tävlingen pågår fram till söndag 18:e september 23:59.

Vinnare!

1. A* K*, Skellefteå (namnet maskerat efter önskemål från vinnaren)
2. Carl Söyseth, Karlskrona
3. Adam Olsson, Nacka

Vinster

  1. ASG G17 Svart
  2. Handelshuset Aulum-kulor (0,25g 4000st vita) + Predator Gear Inc KeyBone
  3. Handelshuset Aulum-kulor (0,25g  4000st vita)

Information om tävlingen

Tävlingen pågår fram till 18:e september 23:59 och vinnarna kommer presenteras på Airsoft.nu när vi har fått kontakt med respektive vinnare.

Juryn som består av Airsoft.nu kommer att gå igenom alla tävlingssvar och av alla som har svarat rätt kommer de tre som gissat närmast det antal airsoftkulor i föremålet att utses till vinnare. Juryns beslut kan inte överklagas.

För att vara med i tävlingen måste du vara 18 år eller äldre och bosatt i Sverige. Om du vinner kommer vi att kontakta dig på den angivna e-postadressen och begära in adressuppgifter, mobilnr (för ev smsavi) samt personnummer (om vinsten är ett airsoftvapen).

Att namn, adress och personnumret överensstämmer för vinnaren av airsoftvapnet kommer att kontrolleras på Ratsit.se. Visar det sig att de uppgifter vinnaren av airsoftvapnet har uppgivit är felaktiga (framför allt verifieringen att vinnaren är 18 år eller äldre) har Airsoft.nu rätt att diskvalificera vinnaren och airsoftvapnet går till den med efterföljande mest rätt.

När vi har fått kontakt med vinnarna kommer dessa att offentliggöras och därefter kommer Handelshuset Aulum i Danmark skicka ut respektive vinst. Har vi inte fått in vinnarens uppgifter inom två veckor från då vinnare kontaktas kommer ny vinnare att utses och kontaktas. Om fler gissar exakt rätt eller att flera gissar på samma så att det inte går att utse tre vinnare, kommer sista frågan att bedömas och vara till grund för beslut.

Vid missbruk eller försök till fusk har Airsoft.nu rätt att diskvalificera tävlingsbidrag utan att meddela berörd deltagare.

Tävla här

Tvål från Airsoft.nu

Tävlingen är nu över och vinnare kommer kontaktas inom kort!