Inför Julkalendern 2016

julkalender_2016

Information om årets julkalender på Airsoft.nu tillsammans med flera airsoftbutiker.

Varje midnatt blir respektive dags lucka tillgänglig att öppna och stängs 23.59 (serverns tid) och sen rullar det på så fram till julafton.

Vilka julklappar som finns i luckorna och vilka deltagande butiker är blir en överraskning för var dag som kommer.

Till varje lucka kommer alla tävlande att först svara på en 1X2-fråga (rätt svar krävs för att gå vidare) och därefter besvara en fråga/skriva en motivering och den som vi (Airsoft.nu) gillar bäst vinner (beslut går ej att överklaga). När vi har utsett en vinnare kontaktar vi vinnaren på den angivna e-postadressen och begär in adressuppgifter (även personnummer om julklappen är ett vapen). Därefter ger vi adressuppgifterna till aktuell butik och som skickar respektive julklapp till respektive vinnare. För att tävla ska man vara 18 år eller äldre och vara bosatt i Sverige och listad på Ratsit och liknande sidor för att vi ska kunna verifiera uppgifterna när det är airsoftvapen.

Vi har som mål att ha utsett vinnare till respektive lucka senast inom en vecka från aktuell luckdag.

Om vi inte får kontakt med vinnaren inom två veckor från att vi utsett vinnaren och skickat e-post till den, kommer en ny vinnare att utses (med samma tidsintervall för att svara).

Vid misstänkt fusk förbehåller vi oss rättigheten att ta bort inskickade tävlingsbidrag utan vidare notis.

Respektive dags lucka och vinnarna kommer att presenteras på www.airsoft.nu/julkalender.

Tillsist önskar vi att alla som vinner fotograferar sin julklapp och skickar bild(er) till Airsoft.nu för en bloggpost efter julkalendern.

Till Julkalendern!

Sprid gärna informationen om Julkalendern till era lokala lagforum / facebookgrupper så att så många som möjligt får ta del av detta.