Tävling med (tillverkaren) PM Airsoft

Nu är det dags för en tävling på Airsoft.nu där tre vinnare får varsin ”PM Odin adapter” (valfri modell) från PM Airsoft passande snabbladdaren M12 Sidewinder från Odin Innovations.

I grundutförandet är snabbladdaren kompatibel med M4-magasin av Tokyo Marui-standard vilket innebär att vill man använda snabbladdaren till någon annan typ av magasin behövs adapter.

Tävlingen pågår mellan 22/2 12:00 till 25/2 23:59.

För några månader sedan meddelade tillverkaren Bingo Airsoftworks (i USA) att de skulle lägga ner verksamheten och då tog tre företag över tillverkningen av deras produkter, dock under egna varumärken. Ett företag i USA blev ansvarig för den fortsatta produktionen av kretskorten (som nu går under varumärket Black Site Milsim Components (BSC) i regi av butiken BG Airsoft och butiken Airsoft Junkiez tog över produktionen av adaptrarna och gearbox-delar i USA.

Butiken PM Airsoft blev ansvariga för produkterna (adaptrarna och gearbox-delar) utanför USA (primärt Europeiska marknaden), så över en natt blev de tillverkare och har nu egna 3D-skrivare som står och jobbar mer eller mindre konstant.

Vinnare!

Rätt svar är 942 st kulor.

1. [946] Ulf Bernestedt, Märsta
2. [923] Anton Carlsson, Västerås
3. [985] Hampus Karlsson, Härnösand

Vinster

Tre vinnare får varsin adapter (valfri modell) passande Odin Innovations snabbladdare M12 Sidewinder. Värde 295-380 kr + frakt.

Det finns i dagsläget 30 st olika modeller att välja mellan och dessa finns här: http://www.pmairsoft.se/pm-airsoft-products/odin-adapter/

Då produkterna tillverkas efter behov kan det dröja innan vinsterna skickas ut.

Tävla här

Airsoftkulor.Airsoftkulor.
Klicka på bilderna för att se större versioner.

Tävlingen är avslutad och vinnare är utsedda.

Information om tävlingen! (Tävlingens regler)

Tävlingen pågår mellan 22/2 12:00 (torsdag) till 25/2 23:59 (söndag) och vinnarna kommer presenteras i bloggen när vi har fått kontakt med respektive vinnare.

Juryn som består av Airsoft.nu kommer gå igenom alla tävlingssvar och av alla som har svarat rätt (på 1×2-frågan) kommer de tre som gissat närmast det antal airsoftkulor i glaset att utses till vinnare.
Om flera gissar exakt rätt på antalet kulor eller att flera gissar på samma så att det inte går att utse tre vinnare kommer motiveringsfrågan bedömas och vara till grund för beslut. Juryns beslut kan inte överklagas.

Ett tävlingsbidrag per person och om flera skickas in med samma e-postadress kommer det första tävlingsbidraget räknas. Vid missbruk eller försök till fusk har Airsoft.nu rätt att diskvalificera tävlingsbidrag utan att meddela berörd deltagare.

För att vara med i tävlingen måste du vara 18 år eller äldre och bosatt i Sverige. Om du vinner kommer vi att kontakta dig via den angivna e-postadressen och begära in adressuppgifter och mobilnr (för ev sms-avi) för att sedan förmedla informationen till PM Airsoft.

Därefter kommer PM Airsoft skicka ut. Har vi inte fått in vinnarens uppgifter inom två veckor från då vinnare kontaktas kommer ny vinnare att utses och kontaktas.

Då produkterna tillverkas efter behov kan det dröja innan vinsterna skickas ut.