Quake Recoil Stock från Wolverine Airsoft (IWA 2017)

[IWA 2017] Wolverine Airsoft från USA brukar i regel presentera något nytt på mässor och vid IWA 2017 presenterades produkterna ”Quake Recoil Stock” och generation 2 av Hydra samt en uppdatering av Reaper (presenterad på SHOT Show nyligen).

Quake Recoil Stock är precis som det låter, ett rekylsystem i axelstödet (buffer tube) ger rekyl samtidigt som airsoftkulor skjuts iväg. Denna produkt är kombatibel med de kommande hpa-motorerna gen. 2 av Inferno och Reaper (enligt informationen i videon).

HPA-motorn Reaper offentliggjordes på SHOT Show och nu på IWA visades en uppdaterad version upp, där bland annat eldhastighet förbättrats.

Sedan visade Rich upp generation 2 av HPA-motorn Hydra. Den har fått några designuppdateringar, likt Gen 2 Inferno.
Den har fått en uppdaterad design av front bushing plate som medfört stabilare nozzle. För de som redan har Hydra kommer de att erbjuda uppgraderingskit.

(Med reservation för eventuella fel i texten).

På mässan fanns Wolverine Airsoft representerat hos sina distributörer Shootgame och RedWolf Airsoft (RWA). Videon nedan är inspelad i Shootgames monter under mässans första timme och därav pågår en del förberedelsearbete i bakgrunden.