Lundkvists Logement har lanserat webbplats

Jonathan från Lundkvists Logement har skickat in information om att han har lanserat en webbplats där alla hans recensioner och artiklar finns samlade.

Lundkvists Logement kommer från och med idag inte bara finnas på Facebook utan samtliga recensioner och artiklar jag skrivit – vare sig de gäller böcker, airsoft, vapen eller annan militaria – kommer nu återfinnas på min nya hemsida Logement.se

Rent konkret kommer detta innebära att mina recensioner på böcker helt flyttas från min blogg till den nya hemsidan men airsoftrelaterat material kommer även i fortsättningen postas på Airsoftsverige. Det innebär också att antalet poster om böcker, skytte och annan militaria kommer öka på den här sidan.

En extra rolig nyhet är att sidans airsoftrecensioner – tack vare mycket hjälp från Airsoftdb – kommer ha förmågan att visa vilka svenska airsoftaffärer som har produkten i lager och vem som har den till bäst pris.

Länk: www.logement.se