Loftet Airsoft arrangerar airsoftloppis (2:a mars)

Airsoftföreningen Loftet Airsoft bjuder in till airsoftloppis och pistolspel den 2:a mars vid deras inomhusbana i Västra Götaland.

Även butikskedjan Röda Stjärnan kommer dit och säljer varor.

När idén om en inomhusbana för airsoft spel startade vintern 2016 var det ingen spikrak väg vi hade framför oss. När vi funnit vår plats, Loftet, väntade en lång och hård vinter när vi fick rensa och göra i ordning i det loft som stått orört i 30 år. Efter mycket slit och jobb kunde vi äntligen ha vårt första spel våren 2018! Under 2018 har spelen utvecklats och uppskattats såväl av arrangörer som deltagare.

Nu vill vi göra något nytt och något som vi känt har saknats. Vi anordnar en airsoft loppmarknad! Inte nog med att privatpersoner kommer att ställa upp bord för att sälja airsoft vapen, kläder och tillbehör så kommer också Röda Stjärnan från Slutarp närvara under dagen och sälja sina varor. Med detta vill vi välkomna alla att komma förbi. Kanske lyckas du hitta precis det där vapnet du letat efter? Kanske är du bara nyfiken på banan? Oavsett vad är du varmt välkommen till Loftets Airsoft.

Läs mer: https://www.facebook.com/events/297462827573833/