B&T APC556 från DE Airsoft

Tillverkaren Double Eagle Airsoft i Kina har publicerat information om att de har lanserat B&T APC556 (AEG). Det är B&T-licensierat genom danska ActionSportGames (ASG).

We finally did it. B&T APC556 licensed airsoft AEG rifle with revolutionary electronic firing mode system! Forget tricky programming cards, just shoot up and choose the right firing mode with the trigger!

(Källa)

När produkten kommer till den europeiska marknaden och vilka utföranden APC556 kommer finnas i (exempelvis annat axelstöd) återstår att se.

Nedan en video från mässan MOA 2019 i Taiwan där tillverkaren visade upp lanseringar för 2020 och ger en introduktion till deras Falcon Fire Control System (FFCS) för AEG. Ovanstående airsoftvapen förekommer inte i videon men använder sannolikt detta system.