Information om julkalendern 2019

Information om årets julkalender på Airsoft.nu tillsammans med flera airsoftbutiker.

Varje midnatt blir respektive dags lucka tillgänglig att öppna och stängs 23.59 (serverns tid) och sen rullar det på så fram till julafton.

På julkalenderns sida framgår det vilka butiker som deltar men allt annat blir en överraskning för var dag som går.

Bakom varje lucka döljer det sig en tävling eller ett väldigt bra erbjudande.

För luckor med tävling
Till varje lucka kommer alla tävlande först att svara på en 1X2-fråga (rätt svar krävs för att gå vidare) och därefter besvara en fråga/skriva en motivering och den som vi (Airsoft.nu) gillar bäst vinner (beslut går ej att överklaga).

För att tävla ska man vara 18 år eller äldre och vara folkbokförd i Sverige samt listad på Ratsit och liknande sidor för att vi ska kunna verifiera uppgifterna.

När vi har utsett en vinnare kontaktar vi vinnaren på den angivna e-postadressen och begär in adressuppgifter (även personnummer om julklappen är ett vapen).

Därefter ger vi adressuppgifterna till aktuell butik och som skickar respektive julklapp till respektive vinnare, helt kostnadsfritt för vinnaren.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

I årets julkalender ingår några butiker från Danmark och Finland, men eftersom att de ingår i samma tullunion som Sverige ska det inte tillkomma några extra kostnader. I händelse av att det ändå skulle göra det, är det vinnaren som är skyldig att betala.

Vi har som mål att ha utsett vinnare till respektive lucka senast inom en vecka från aktuell luckdag, men det kan ibland dra ut på tiden.

Om vi inte får kontakt med vinnaren inom två veckor från att vi utsett vinnaren och skickat e-post till den, kommer en ny vinnare att utses (med samma tidsintervall för att svara).

Vid misstänkt fusk förbehåller vi oss rättigheten att ta bort inskickade tävlingsbidrag utan vidare notis.

Respektive dags lucka och vinnare kommer att presenteras på www.airsoft.nu/julkalender där uppgifterna kommer listas tillsvidare. De uppgifter som kommer visas offentligt är Förnamn, Efternamn och Ort.

Till sist önskar vi att alla som vinner fotograferar sin julklapp och skickar bild(er) till Airsoft.nu för en bloggpost/facebookpost efter julkalendern.

För luckor med erbjudande
Erbjudandena i dessa luckor gäller oftast bara en specifik dag och det finns risk för slutförsäljning.

Till julkalendern: www.airsoft.nu/julkalender