TacNGear öppnar fysisk butik i Stockholm

På måndag öppnar TacNGear en fysisk butik i Stockholms innerstad. Sedan tidigare har de en fysisk butik i Falun och webshop.

Butiken i Stockholm kallar de för ”TacNGear Compact Store” som innebär en mindre butik och därför framför allt kommer ha vad de kallar ”utvalda favoriter”.

Äntligen får vi släppa nyheten vi hållit på ett tag – vi öppnar ytterligare en butik! 😍 Redan på måndag dessutom.

Nya butiken går under namnet ”TacNGear Compact Store” och är som det låter en mindre och mer kompakt butik med utvalda favoriter! 💫

Kan ni gissa vart vi öppnar?!😍

(Källa)

Butikskedjan (som de är från och med måndag) säljer för närvarande inga airsoftprodukter i form av airsoftvapen eller förbrukningsartiklar relaterat dessa utan det som gör TacNGear relevant för airsofthobbyn är framför allt dess sortiment av taktisk utrustning.

I de centrala delarna av Stockholm finns sedan tidigare bland annat Garderoben och butikskedjan Terräng som säljer taktisk utrustning. Röda Stjärnan avvecklade sin fysiska butik i Stockholm 2019.

Adressen till den fysiska butiken är Värtavägen 21 (se Google maps) och där fanns tidigare Aspingtons antikvariat. I närområdet finns flera verksamheter relaterade Försvarsmakten.

Nyhetens bild kommer från butikens Facebookinlägg och på sin Facebooksida finns det fler bilder.