Zeta-Lab AS VAL (VSS)

Nya vapen inom airsoft är alltid ett välkommet inslag, speciellt mer ovanliga vapen som Zeta-Lab’s version på AS VAL.

Releasen kommer vara i slutet av året när tillverkningen är klar. Dock kommer det vara en väldigt begränsad upplaga. Enligt vår källa kommer de röra sig om mellan 200-400 expemplar. Vapnet, som är mer tänkt att vara ett samlingarobjekt än din vanliga skirmish-AEG. Den kommer att ha en standard Version 3 gearbox i sig som rekommenderas att köras med 1 st 7,4 LiPo batteri, som inte medföljer. Utgångshastigheten direkt ur lådan kommer vara runt 350 fps (105 meter/sekund). Magasinen kommer inte finnas i överflöd. Du kommer få ett (1) med vapnet och sen är det slut. Du ges nu dock chansen att förhandsboka ett exemplar redan nu.

Varför ska du förhandsboka? Jo för att de kommer att tillverkas i begränsad upplaga som bestäms av hur många som har förhandsbokat den. Bokar du den så får du tag på en. Bokar du inte kommer kanske inte denna chansen åter och du måste sitta och vänta på olika säljes-forum av airsoftvapen för att kunna göra din samling komplett.

Vad kommer detta objekt kosta dig? Från primära distributörer (förhandsbokning) runt 450 USD. I andra affärer kommer priset vara närmare 570 USD. Så att förhandsboka är mer förmånligt med nästan en 700 kronor (baserat på dagens valutakurser).

Två bilder på Zeta-Lab’s prototyp.

Vapnet kan exempelvis förhandsbokas hos Hong Kong-återförsäljaren Get Reload: http://www.get-reload.com/zetalab-full-steel-as-val-aeg-pre-order-p-1176.html

//Senchoo