Stefan hälsar från Taiwan

När jag (Daniel) och Fredrik var i Taiwan i somras träffade vi Stefan från Sverige som då var där på semester. Nu är han tillbaka i Taiwan på semester igen och kommer vara där till en bit in i december.

Taiwan är ju som bekant landet där flest airsofttillverkare finns och därmed finns också butiker med stora produktsortiment så det går att hitta det mesta där.

På plats har han gjort flertal inköp av nyligen lanserade airsoftprodukter och fler kommer sannolikhet ske. Bland annat har han köpt det gasdrivna trummagasinet HG-002 från tillverkaren HFC och Krytac Kriss Vector.

Precis som i Europa kommer flera butiker få sina första Krytac Kriss Vector-leveranser denna månad. Stefan hade tur och besökte en butik på fredagen och de hade precis fått sin första leverans som egentligen skulle ske nästa vecka.

Det resulterade i att han köpte en direkt. I Asien finns även en Krytac Kriss Vector-version med ljuddämpare (mock suppressor) och hans val föll på en sån. Stefan brättar att priset han betalade var cirka 3850 kr (SEK). Den versionen (den vanliga utan ljuddämpare) som kommer till Europeiska butiker där är priset runt 5300-6000 kr.

Vi kommer emellanåt publicera bilder och information från honom på Airsoft.nu, om det är airsoftrelaterat. Innan han åker tillbaka till Sverige kommer han hinna med minst en airsoftmässa (konsumentmässa) därborta, se fram emot bilder!


Intervju med Stefan från i somras när vi träffade honom vid konsumentmässan TWAAA Int’l Camo Festival 2017 och då även G&G World Cup Extreme Shooting Competition Finals 2017 pågick.