PolarStar PR-15 Electro Pneumatic Airsoft Rifle

Polar Star släpper nu en ”ny” sorts airsoftgevär. När jag menar ny betyder det att jag sett liknande saker innan.

AirsoftGI har dock tagit sig tiden och göra en video på Youtube om den och har även plockat isär den för att visa upp den

(Länk: http://www.youtube.com/watch?v=yhcOISNJNjk)

Den ser ganska standard ut men den använder sig av high pressure air. Kort sagt vanlig luft under tryck. Om man även tittar på när de skjuter den senare så ser man att de har en tank på ryggen när de skjuter, vilket betyder att den kanske inte blir så lätthanterlig iaf. Dock vad som är nytt är att det tillkommer en liten elektronisk switch som gör det möjligt att programmera om man ska ha burst eller liknande funktioner  i eldvalet.

 

Vad de även har sett till är att själva lådan är i samma format som en v.2 gearbox, som gör att man inte måste köpa hela vapnet för att utnyttja hela tekniken utan att man kan endast köpa lådan och droppa i den i sin vanliga AEG. Vapenkroppen är gjord av VFC så att det kommer vara en väldigt hög standard på finishen.

I mina ögon är detta kanske inget sensationellt, men det kan vara ett steg i rätt riktning för att vi airsoftare ska kunna ha den realism och tillförlitlighet vi vill ha i våra vapen.

 

Ni som undrar vart jag kanske sett detta innan så kan jag be er titta på denna: http://www.youtube.com/watch?v=qjdP4pQFHoY

Kolla extra noga på Marui Mans fiender.

//Senchoo